2022.01.07.

Tamási Termálfürdő részleges nyitása

A 2021.november 1-én sajnálatosan bekövetkezett tűzeset miatt Tolna megye és a régió közkedvelt fürdője kényszerű bezárásra került. A káresemény megtörténte óta az üzemeltető és Tamási Város Önkormányzata folyamatosan azon dolgozott, hogy a Tamási Termálfürdő minél előbb újra fogadhassa a piheni és feltöltődni vágyó vendégeit.

Ennek eredményeképpen örömmel jelentjük be, hogy a Tamási Termálfürdő 2022.január végével részlegesen újra megnyitja kapuit!

Mit jelent a részleges nyitás?
A fürdő szaunavilága teljes kapacitással (finn szaunák, infra szaunák, fényterápiás szauna, gőzkabin, sószoba, kneipp medencék és hideg vizes csobbanó) fog üzemelni terveink szerint. A fürdő exkluzív szaunamesterei a hét minden napján különleges szauna programokkal, felöntésekkel várják a szauna szerelmeseit. A fürdeni vágyók a szabadban található 38 fokos termálvizes medence gyógyvizében pihenhetik ki a hétköznapok fáradalmait.

Hogyan állnak a felújítási munkálatok?
A kárfelmérést követően a tűzben megsérült tetőszerkezet állagmegóvását szolgáló ideiglenes helyreállítási munkák hamarosan megkezdődnek.

Mikor indul a fejlesztés?
A fürdőn jelentős fejlesztésekre pályázott Tamási Város Önkormányzata, aminek előkészítésére támogatást nyertek a Kisfaludy2030 Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt-től még 2020 decemberében. A tervek elkészültét követően jelenleg a kivitelező közbeszerzési eljárás keretében történő kiválasztása van folyamatban. Tekintettel arra, hogy a fejlesztések érintik a végleges helyreállítással érintett részeket, így a fejlesztési beruházás és a helyreállítás egy időben fog történni.

A helyreállítási munkálatok eredményeképpen várhatóan már az idei évben a termálfürdő a korábbi teljes szolgáltatási körrel fogadhatja vendégeit, 2023-tól pedig a fejlesztés során megvalósuló új élményelemekkel!

Figyelje a nyitás pontos időpontjával és a várható programokkal kapcsolatos további tájékoztatásokat!

AQUAPLUS Kft.