Karácsonyi rendezvényekre, céges bulikra

Bérelje ki a Tamási Termálfürdőt!

Bérelje ki a Tamási Termálfürdőt!

Karácsonyi partyt szeretne szervezni, esetleg év végi céges rendezvényre keres helyszínt?

Egy különleges és egyedülálló helyszínt tudunk felajánlani csapatának elérhető áron!

Bérelje ki létesítményünket (akár kisebb létszám esetén is), és biztosítson ebben az évben egyedi helyszínt céges rendezvényre, vagy akár baráti összejövetelre.

Mit tudunk ajánlani?
A hét bármely napján (előre időpont egyeztetés után), a fürdő kizárólag az Önöké lehet akár fél napra, vagy akár egész napos időszakra is.
A fürdőben használható: exkluzív szaunavilág minden szolgáltatásával együtt (finn szaunák, aroma-fényterápiás szauna, infraszauna, sószoba, merülő medence és kneipp medencék), kültéri 33 – 34 fokos élménymedence, részben fedett 37-39 fokos termálmedence, illetve ha szükséges beltéri gyerekpancsoló medence is.
Igény esetén külön szaunamester gondoskodik egyedi szauna felöntésekkel is!
A fürdő területén található Túrapont étterem minden napi nyitvatartásával az étkezési lehetőség biztosított, illetve igény esetén külön ételek, sültes tálak is rendelhetők.
Ehhez az egyedi ajánlathoz csupán annyit kell tennie, hogy a tamasifurdoiroda@gmail.hu email címen felkeresi kollégánkat, mely után bővebb tájékoztatást tudunk nyújtani a fürdő bérlésével kapcsolatban.

Ragadja meg az alkalmat és biztosítson csapatának rendhagyó karácsonyi – évzáró rendezvényt vagy partyt a Tamási Termálfürdőben!